O-jakt 9-24 – Hemmingsjordskaret

Etter pause siden 27. juni er det atter tid for O-jakt. Løp nummer 9 finner sted torsdag 8. august i Hemmingsjordskaret. Se oversiktskart nederst. Start er som vanlig mellom kl. 18 og 19.

Løypene er som følger:

A-løype på 5,6 km med 12 poster
B-løype på 3,5 km med 9 poster
C-løype på 2,3 km med 8 poster
N-løype på 1,3 km med 6 poster

Bokstavene sier noe om vanskelighetsgrad. A er vanskeligst mens N har nybegynnernivå.

Alle poster settes ut i kveld og tas inn lørdag kveld fra kl. 17. De som ikke kan delta i ordinært starttidsrom på torsdag kan derfor gjennomføre på annet tidspunkt. Meld da inn navn, løype og eventuell tid på SMS til 99291425 eller på epost til  helgejon@online.no etter gjennomføring. Dette for å få løpet registrert.

Man trenger ikke være medlem i Sørreisa O-lag for å delta. Alle er hjertelig velkomne. Vi håper å se mange både gamle og nye fjes på startstreken.

Deltagelse i O-jakt er gratis for flyktninger uansett alder og for barn. For voksne koster det kr 30 å delta per løp. Betaling skjer ved oppmøte, helst via Vipps, men har man ikke Vipps så ordner vi det på annen måte.

Start og mål er i Hemmingsjordskaret langs veien mot Reinelv. Hemmingsjordskaret ligger omtrent midt mellom Sørreisa og Finnsnes. Se etter o-skjerm i vegkant.

Stengt for kommentarer.